constructii civile cadastru
Despre Mirotop Survey

Mirotop Survey a pus accent inca de la inceput pe oferirea unor servicii prompte si de calitate, deservirea cu profesionalism a clientilor fiind principiul nostru de baza. Dispunem de echipamente topografice moderne si performante, dotare IT, programe informatice si echipa formata din experti cadastru, autorizati de Oficiul de Cadastru.

Firma si-a imbunatatit in permanenta modul de lucru de-a lungul anilor ce au trecut de la infiintare si a ramas neschimbata la capitolul profesionalism in executia lucrarilor, corectitudine si promptitudine. Firma noastra a facut investitii in fiecare an pentru a putea asigura calitatea lucrarilor executate si de a spori tipurile de lucrari, astfel ca azi, putem spune ca suntem capabili sa executam orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei, domeniu in care firma este si autorizata de catre ANCPI.

Mirotop Survey are capacitatea de a rezolva orice problema care poate aparea in executia sau proiectarea lucrarilor de constructii civile, industriale, edilitare sau de drumuri si poduri.Lucrarile pe care le-am executat de-a lungul timpului, si partenerii nostri de pana acum, ne recomanda.

  • 0764798530
  • florin@mirotop.ro
  • Bucuresti : Precupetii Vechi Nr 50-52, Etajele 2-3 Ap 13-14